Uvjeti korištenja

Ovaj dokument predstavlja uvjete korištenja za web stranicu www.usamljeni.com (dalje u tekstu «Usamljeni»). Da bi koristili Usamljeni morate pročitati i prihvatiti ove Uvjete korištenja. Uvjeti korištenja Usamljeni mogu se izmijeniti bilo kada i bez najave, a promjene stupaju na snagu danom objave. Pretpostavlja se da ste pročitali “Uvjete korištenja” i da ste sa njima suglasni prije nego započnete korištenje Usamljeni.com. Ukoliko niste suglasni sa ˝Uvjetima korištenja˝, molimo da prestanete koristiti ovaj site. Kao korisnik sitea, odgovorni ste za zaštitu svoje privatnosti kroz materijale koje objavljujete na Usamljeni.com i kroz kontakte koje ostvarite posredstvom Usamljeni.com.

1. Obveze korisnika

Pristupanjem na Usamljeni suglasni ste da razumijete sve odredbe Uvjete korištenja i da ste navršili najmanje 18 godina, odnosno da ste navršili dob koja se smatra dobom punoljetnosti ukoliko na Usamljeni pristupate iz države gdje 18 godina nije granica punoljetnosti.

1.a) Učlanjenje na Usamljeni
Učlanjenje na Usamljeni je besplatno, kao i korištenje svih opcija sajta za sve njezine korisnike.

2. Brisanje profila
Usamljeni zadržava pravo da bilo kojem korisniku bez prethodne najave pobriše profil ukoliko se ustvrdi kršenje Uvjeta korištenja. Profil na Usamljeni.com je moguće obrisati kontaktiranjem administratorske podrške.

3. Nedopuštene aktivnosti i sadržaji:
– objava sadržaja koji krše postojeće domaće i/ili međunarodne zakone kao što su rasistički, uvredljivi, prijeteći, pedofilski sadržaji ili sadržaji koji na drugi način prikazuju djecu ili maloljetne osobe.
– Objava slika sa scenama eksplicitnog seksa, polnih organa i slično
– lažno predstavljanje odnosno predstavljanje u ime druge osobe
– objavljivanje sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom
– objavljivanje promotivnog i reklamnog sadržaja
– svjesno slanje sadržaja koji sadrži viruse ili drugi računalni kod čije izvršavanje uništava, oštećuje ili ograničava funkcionalnost računalnog hardvera, softvera ili podataka
– objavljivanje tuđih osobnih podataka
– javna objava podataka iz kojih se nedvosmisleno može ustvrditi vaš ili tuđi identitet (ime i prezime, skpe, email ili poštanska adresa, broj telefona i sl.)
Usamljeni zadržava pravo ali se ne obvezuje da će pobrisati sadržaj koji krši Uvjete korištenja. Usamljeni također zadržava pravo djelomičnog ili potpunog brisanja sadržaja kojeg je korisnik objavio, bez upozorenja i iz bilo kojeg razloga, te poduzimanje odgovarajućih pravnih korake protiv korisnika koji je prekršio Uvjete korištenja.

4. Zaštićeni sadržaj na Usamljeni
– Usamljeni sadrži vlasničkim pravima zaštićeni materijal koji se ne smije kopirati, mijenjati, prenositi, distribuirati, prikazivati i prodavati bez izričitog pismenog dopuštenja.
– korisnici su individualno odgovorni za sadržaje koji objavljuju na Usamljeni, što uključuje sadržaje koji su potpuno ili djelomično dostupni svim korisnicima, kao i sadržaje koji se razmjenjuju između dva korisnika
– registracijom korisnici su suglasni da Usamljeni ima sva prava na korištenje materijala objavljenog na ovim stranicama
– registracijom korisnici su suglasni da im Usamljeni povremeno može dostavljati reklamne materijale na isključivo registracijski mail, SMS ili MMS porukom isključivo na brojeve mobilnih uređaja iz korisničke baze

5. Odricanje od odgovornosti
Usamljeni ne garantira dostupnost svojih sadržaja i usluga u svako vrijeme i sa svakog računala i/ili operacijskog sustava. Svi sadržaji, profili i usluge objavljeni su u najboljoj namjeri, ali bez ikakve garancije tačnosti i funkcionalnosti. Usamljeni ne snosi odgovornost za direktne ili indirektne štete nastale korištenjem svojih sadržaja i usluga.
Usamljeni ne garantuje autentičnost profila, te objavljevinje podataka sa istih profila.

KOJE PODATKE PRIKUPLJAMO I KAKO?

Tvoja privatnost nam je važna, pa prikupljam samo podatke potrebne za:

· pružanje usluge i podrške,

· poboljšanje tvog korisničkog iskustva,

· unaprjeđenje usluge i informiranje o novim uslugama koje smo razvili za tebe,

· udovoljavanje zakonskih propisa.

Daješ nam podatke upisivanjem u forme prilikom registracije na Usamljeni.

Prikupljamo podatke koje upisuješ prilikom:

· registracije

· komunikacije s drugim korisnicima kroz Usamljeni poruke

Pri tome prikupljamo podatke za kontakt kao što je email adresa, datum rođenja, spol i ostale podatke koje samovoljno upisuješ.

KAKO KORISTIM TVOJE PODATKE?

Prikupljene podatke, kao i podatke koje saznamo kroz pružanje usluga, obrađujemo samo u svrhu:

· u pobljašanje korisničkog dožljivaja isključivo samo na sajtu Usamljeni.com

Imaš pravo:

· znati koje tvoje osobne podatke imam i obrađujem,

· zatražiti ispravak,

· prenijeti svoje podatke i sadržaje,

· odustati u bilo kojem trenutku od danih suglasnosti, djelomično ili u cijelosti.

Usamljeni ne prodaje, ne iznajmljuje niti posuđuje popis korisnika ili osobne podatke korisnika trećim stranama.

S KIM DIJELIM TVOJE PODATKE?

Vaše podatke koje ste unijeli prilikom registracije ( email adresa, datum rođenja, spol i ostale tražene podatke) sajt Usamljeni.com ne dijeli sa trećom stranom, te svi podaci koji nisu dostupni javno, zadržani su unutar sajta Usamljeni.com (primjer email adresa). Upoznavanje

Objava politike provedena je 25. svibnja 2018. i primjenjuje se od 25. svibnja 2018. godine.

SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up