Pre nego što krenete sa procesom privlačenja ljubavi u Vaš život, obratite pažnju na Vaša uverenja. Zapitajte se da li ste onaj koji nesvesno kreira svoj život ili ste onaj to radi svesno. To ćete zaključiti po rečenicama koje izgovarate. Ako na primer pričate kako „nikako da upoznate pravog partnera za sebe“, „kao do sada nikako niste imali sreće u ljubavi“ i slično- znajte, vi kreirate svoj život, ali nesvesno. Sa druge strane, ako praktikujere Zakon Privlačenja, ako meditirate, vizualizirate, koristite afirmacije, radite bilo šta što podiže vašu vibraciju- onda vi svoj ljubavni život kreirate svesno, vi znate kolika je Vaša moć.

Kao što možda već i znate, najvažnija stvar u procesu privlačenja bilo čega što želite, jeste vaša dominantna vibracija. Uz pomoć vibracije, vi „pričate“ sa Univerzumom i jasno mu stavljate do znanja šta treba da Vam pošalje.

Ako je vaša dominanta vibracija vezana uz ljubav nedostatak iste, ako ste budite i ležete sa mišlju i vibracijom kako ste vi osuđeni na život bez ljubavi- Univerzum će Vam slati sve više i više stvari koje će Vam izazivati ista osećanja.

Dakle, ako hoćete da menjate situaciju, morate da menjate i misli, i uverenja, i emocije, i vibracije,vezane za ovo područje života.

Prva stvar koju možete da koristite za to jeste afirmisanje. Izgovarajte svakodnevno rečenice sledeće sadržine: „Ja zaslužujem ljubav“, „Kako bi bilo lepo imati partnera“, „Ljubav me čini boljom osobom“, „Kada imam ljubav, mogu sve“ i slično. Ove rečenice će Vam usmeriti misli „na pravu stranu“, osećaćete se bolje u sekundi i podićićete svoju vibraciju.

Takođe možete koristiti i kreativnu vizuelizaciju, ili ako Vam je lakše, maštu. Maštanje je predivan alat za dizanje vibracije. Opustite se i oslobodite maštu. Zamišljajte kao da već sada imate tu ljubav koju želite da privučete. Dok zamišljate ljubav kakvu želite da živite, Univerzum oseća tu Vašu vibraciju i tada zna da treba da Vam pošalje još stvari koje će u Vama buditi iste emocije.

Ono što Vam takođe može biti od koristi u privlačenju ljubavi u Vaš život je korišćenje metoda Zakona Privlačenja. Prva koju možete da praktikujete jeste metoda „Kako bi bilo lepo“. Nju koristite tako što naglas izgovarate stvari koje želite da privučete. Na primer, „Kako bi bilo lepo da sada spremam večeru svom partneru“, „Kako bi bilo lepo da sada zagrlim i poljubim svog partnera“, „Kako bi bilo lepo da se sada spremam za izlazak sa svojim partnerom“ i slično. Dok izgovarate sve te stvari, Vi osećate emociju, proživljavate „kako bi bilo lepo“ da se sve to dešava. Kao što smo rekli, Univerzum „sluša“ vašu emociju i vibraciju i šalje vam sve više i više tih lepih stvari. Druga metoda je metoda „Šta želim i zbog čega to želim“. Koristite je tako što glasno kažete stvar koju želite i imenujete razloge zbog kojih to želite. Na primer „Želim partnera“, „zbog toga što ću biti srećnija i bolja osoba“. Ili „Želim partnera“ „zbog toga što želim nekome da ulepšam život“. Ova metoda će Vam momentalno povisiti vibraciju, a kada vam je vibracija visoka, stiže Vam sve više i više predivnih stvari. Kada vam je vibracija visoka, ljubav dolazi u Vaš život!


Leave a Reply


Prijavite se na svoj profil Napravite novi profil

×
Napravi profil Već imate profil?

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up