upoznavanje

Upoznavanje u danasnje vrijeme jako je teško, ljudi su previše okupirani poslovnim sferama života,  kao i pronalazak svoje srodne duše, posjećujete razne sajtove ali bezupješno? Ne brinite postoji savršeno rješenje za vas, najbolji balkanski sajt za upoznavanje i chat to je Usamljeni.com

Pametni telefoni doneli su nam mnogo aplikacija, koje su sfere našeg života učinile mnogo jednostavnijim, a kada je riječ i o upoznavanju, tu se pobrinuo Usamljeni.com

Ovaj sajt dolazi iz “domaće kuhinje”, a omogućavamo pronalaz svoje srodne duše, pronalazak osobe za dopisivanje, zabavu, izlaske ili nešto treće. Sajt je namjenjen svim generacijama, bez namjere u ograničenju godina. Naš sajt uspješno funkcioniše nekoliko godina, mnogobrojni članovi sa područja cijelog balkana su registrovani.

Predost sajta Usamljeni.com je ogromna baza registrovanih članova kao i besplatan pristup svim opcijama sajta. Za razliku od mnogobrojnih današnji aplikacija za online upoznavanje, sajt Usamljeni.com sve opcije pruža besplatno i tako će ostati zauvijek.

Svi žele upoznati nekogag novog. Uzimajući u obzir da neki imaju deset prijatelja ili prijateljica ili niti jednog, uvijek će želiti za nečim novim. Dobra strana jednog ljudskog bića i jeste upoznavanje nekoga novog. U vašem životu neki će tu biti cijeli život, neki neće, ali možda baš osoba sa Usamljeni.com bude dio vas i vašeg života.

Želimo sa Vama podijeliti i nekoliko savjeta, koji nisu vezani za naš sajt. Mnogo gadan osjećaj zna biti kada nemamo nekoga pozvati na kafu, otići u izlazak, kino ili pozorište ili ipak samo prošetati gradom uz šaku razgovora.

Šta onada? Kako upoznati neke nove osobe kada si u godinama, kada se očekuje da već imaš krug prijatelja i svoje dobre stare navike? Naravno, pitanje zvuči ozbiljno..no nema mjesta za paniku!

Predlažemo Vam:

-Probajte započeti neki novi hobi. Radite samo ono što vas čini sretnim, pridružite se nekoj volonterskoj organizaciji, gdje ćete sticati nova poznanstva ( Nije sve u novcu.)

-Nikada ne odbijajte pozive na vjenčanja, izlaske i partije. Na takvim druženjima je zagarantovan razgovor s drugim ljudima. Odnosno, nova prilika za neki vid “druženja”.

-Zaboravili ste stare prijatelje iz školskih klupa? Potražite ih, pozdravite, razgovorajte o tome šta se promjenilo, dok vi niste bili tu.

-Jedna odlična prilika za sticanje novih prijatelja, kao i same zabave je priključak planinarskom društvu.

Upoznavanje na Usamljeni.com

Sticanje raznih prijatelja van online svijeta je dobar potez, no stari romantičari i upoznavanje momka/djevojke u biblioteci izumire. Danas je moderno doba, lagan pristup komunikaciji i onom samom “muvanju” je upravo putem interneta. Svakome će lakše biti otkucati poruku i poslati, nego izgovoriti to riječima i gledajući istu osobu.  Zato smo sa dobrom namjerom pokrenuli naš sajt Usamljeni.com

Hiljade slobodnih muškaraca i žena je u potrazi za svojom drugom polovicom, ne čekajte, potražite ih već sad jednostavnim klikom na Članovi


5 comments:

 1. denis

  May 3, 2019 at 4:57 pm

  ja sam iz sarajeva

  Reply
 2. Nermin Sa

  May 30, 2019 at 8:20 pm

  Fino

  Reply
 3. nenad

  June 5, 2019 at 4:21 pm

  pula

  Reply
 4. nenad

  June 5, 2019 at 4:22 pm

  Majo bas si mi…ufff!

  Reply
 5. Danijel Matković

  December 25, 2019 at 7:55 am

  Da li ima koga da se upoznamo?

  Reply

Leave a Reply


Prijavite se na svoj profil Napravite novi profil
.

 
×
Napravi profil Već imate profil?

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up